Кількість
|
Вартість
|
||
|
Універсальна фермерська закваска Іпровіт Актив-С3 чудово підходить для м'яких і напівтвердих сирів
Завдяки поєднанню мезофільних культур закваски та термофільної, підходить для швейцарських сирів (не потрібно купувати окремо мезофільну та термофільну закваску). Закваска Іпровіт Актив-С3 відмінно підійде для новачків, які тільки починають знайомитися із сироробством. З її допомогою можна приготувати такі сири: Качотта, Російський, Пошехонський, Белпер Кнолле, Мармуровий, Фета, Робіола.
Склад:
Lactococcus lactis, Lactococcus cremoris, Lactococcus diacetylactis, Str. Thermophilus
Рекомендації щодо застосування:
Зберігати у сухому місці при температурі <= 6°С. Якщо зберігання закваски здійснюється за мінусової температури, перед розкриттям пакет необхідно витримати при кімнатній температурі 30-60 хвилин. Інакше це може вплинути на активність і дію культур. Перед вживанням заквасок Іпровіт необхідно переконатися, що культури в пакеті знаходяться в порошкоподібній формі. Додавати прямо в молоко, що переробляється. Не допускати утворення піни та попадання повітря в молоко. Розсипати необхідну кількість закваски по поверхні нагрітого до потрібної температури молока, почекати 2-3 хвилини, щоб закваска ввібралася і потім перемішати. Залишити молоко сквашуватися на термін, що рекомендується в рецепті.
Види упаковки: від 100 л до 1000 лУпаковка: пакетиФасування сирів: 16 г/1000 л - 174 грн.
Температура сквашування: 30 °C.
Час сквашування: 11 годин.
Термін зберігання: 12 місяців.