Додайте товари до списку бажань
Додайте товари для порівняння
0
Мій кошик

Закваска для сиру Адигейський (Закваска для сиру Адигейський)

Артикул 37
В наявності
Опис

Закваска для сиру Адигейський

     Адигейський сир - м'який сир, що володіє кисломолочним смаком і ніжною консистенцією. Відноситься до групи м'яких сирів без дозрівання. Регіон походження: Кавказ. Обов'язковий інгредієнт багатьох овочевих страв національної кухні. Приготувати Адигейський сир дуже просто навіть початківцю сировару. Якщо ви тільки освоюєте це захоплююче заняття, то сміливо включайте Адигейський сир у список своїх найперших сирів. У вас обов'язково все вийде!

Інструкція з приготування сиру Адигейський із закваски Іпровіт:

 Закип'ятіть 0,5-1 літр кисломолочної сироватки та охолодіть до 40 °С.

 Додайте невелику кількість охолодженої сироватки до флакону з закваскою, закрийте ковпачком, збовтайте до повного розчинення.

 Внесіть розчинену закваску до 0,5-1,0 л сироватки, перемішайте.

 В посуд, що використовується налити окріп на 2 хвилини та злити. Перелийте сироватку з закваскою до йогуртниці, мультиварки або термосу, попередньо оброблені окропом.Залиште заквашену сироватку на 24 години за температури в межах від 37 °С до 40 °С.

 Нагрійте 3 літри пастеризованого молока до 85-90 °С, не допускаючи кипіння молока. Домашнє сире молоко довести до кипіння, витримати не більше 10 секунд та охолодити до 85-90 °С. Для визначення температури застосовуйте термометр. Рекомендуємо використовувати молоко з жирністю не менше 3,2%.

 Внесіть 0,5-1 літр заквашеної сироватки в молоко, постійно і повільно перемішуючи протягом 2-3 хвилин до утворення згустків.

 Злийте утворені білкові згустки на марлю та відіжміть.

 Сформуйте сирну кульку в марлі та підвісьте для стікання залишків сироватки на 10 хвилин. Для створення солонуватого смаку готового сиру додайте 1 столову ложку солі на 1 літр відокремленої сироватки та ретельно перемішайте. Помістіть сформовану сирну кульку, не виймаючи з марлі, в приготований розчин на 10 хвилин.

 При бажанні, для утворення більш щільної консистенції сиру можна сирнку кульку в марлі помістити під прес на 30 хвилин.

 Вийміть сир із марлі та помістіть в ємність з кришкою.

 Зберігайте в холодильнику впродовж 5 діб.

 

Читайте відгуки покупців заквасок Іпровіт ⇒

11.25 грн
Порівняти
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань
%
Увійти для відображення накопичувальної знижки

Самовивіз з нашого магазину — безкоштовно.

«Нововю поштою» по Україні — 35 грн.

Кур'єром по Києву — 35 грн.

Більше інформації про доставку

  • Готівкою при отриманні
  • Кредитною карткою
  • Оплата частинами ПриватБанк та monobank

Гарантія від виробника 12 місяців.

Новий відгук або коментар
Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати
Вгору