Додайте товари до списку бажань
Додайте товари для порівняння
0
Мій кошик

Закваска Іпровіт-CI 1 для виробництва йогурту

Артикул 20
В наявності
Опис

     При виготовленні бактеріального препарату Іпровіт-CI 1 використовуються штами мікроорганізмів, що мають високу біохімічну активність. В'язкі полімерні комплекси і біологічно активні речовини, що утворюються при сквашуванні, покращують консистенцію готового продукту, підвищують його стійкість при зберіганні і біологічну цінність. Час сквашування – 6-7,5 години при температурі 37-40 С. Назва продукту та позначення бактеріального препарату Склад Відмінні особливості Кількість МКБ, КОЕ/г, не менше Кількість препарату, г, не менше На кількість мол. суміші, л Темпера- тура сквашу-вання, °С Час сквашу-вання, ч Іпровіт-CI 1 для виробництва йогурту Streptococcus salivarius ssp. thermophilus Lactobacillus delbrueckii ssp. bulgaricus Відрізняється утворенням полісахаридів у великих кількостях. Продукт густий з в’язкою консистенцією. 2·10 (в 10 степені) 6 500 37 - 40 6,0 – 7,5 12 1000.

 

Пропонуємо нашим клієнтам безкоштовні зразки заквасувальних культур Іпровіт-CI 1 для проби на молокопереробних підприємствах.

За домовленістю можливе фасування бактеріальних препаратів на кількість молока від 100 до 1000 літрів, відповідно формується ціна упаковки.

 

Замовити та дізнатися всі подробиці можна за телефонами:

(063) 313 71 55

(050) 160 77 79

(067) 239 85 15

(044) 451 42 16

e-mail: iprovit_zakvaski@ukr.net

Ціну уточнюйте
Порівняти
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань
%
Увійти для відображення накопичувальної знижки
Дізнатися ціну

Самовивіз з нашого магазину — безкоштовно.

«Нововю поштою» по Україні — 35 грн.

Кур'єром по Києву — 35 грн.

Більше інформації про доставку

  • Готівкою при отриманні
  • Кредитною карткою
  • Оплата частинами ПриватБанк та monobank

Гарантія від виробника 12 місяців.

Новий відгук або коментар
Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати
Вгору