Вже доведено, що стан здоров'я та імунітету тісно залежить від стану і активності шлунково-кишкового тракту, його бактеріального складу.
Для оздоровлення мікрофлори кишечника фахівці рекомендують вживати продукти, які є багатими на пробіотики.
1. Джерело пробіотиків: кефір.
Один з кращих представників цього типу продуктів, що сприяють здоров'ю кишечника.
На відміну від йогурту, кефір містить дріжджі і корисні бактерії, які активізують розвиток і зростання корисної бактеріальної флори.
Дуже корисний в цій якості при алергії.
2. Джерело пробіотиків: зелені банани.
Вони відрізняються наявністю великої кількості крохмалю, нерозчинних волокон, вітамінів і мінералів, які в своєму комплексному впливі забезпечують стійкий ефект оздоровлення кишечника.
3. Джерело пробіотиків: квашена капуста.
Цей продукт - один з кращих в лінійці ферментованих.
Пробіотик в таких продуктах виникають якраз в пресі ферментації.
Завдяки вживанню квашеної капусти в кишечнику розмножуються і активізуються корисні бактерії, що захищають від патогенної мікрофлори, вірусної і грибкової інфекції.
4. Джерело пробіотиків: картопля.
Зварена і охолоджена картопля - кращий постачальник стійкого крохмалю для організму.
При проходженні через тонку, а потім товсту кишку, крохмаль живить «хороші» бактерії і сприяє стійкості їх колонії.
5. Джерело пробіотиків: часник.
Щоденне вживання часнику в свіжому вигляді ефективно сприяє оздоровленню діяльності шлунково-кишкового тракту, це підтвердили багато наукові експерименти.
Це один з кращих продуктів з антимікробну дію, які позбавляють кишечник від шкідливих бактерій.
ТМ "Іпровіт" випускають такі види заквасок з пробіотичними властивостями: Ипровит-Симбилакт-М, Ипровит-Бифидолакт, Ипровит-Йогурт с бифидобактериями.
Закваски "Іпровіт" для приготування домашніх кисломолочних продуктів можна замовити на нашому сайті або за телефонами:
(063) 313 71 55
(050) 160 77 79
(067) 239 85 15
(044) 451 42 16