Главная » Для производства » Ипровит-ССК для сметаны


    

Ипровит-ССК для сметаны

Ипровит-ССК для сметаны

На складе

 

Цена за флакон без НДС : 0,00 Грн
Цена за флакон с НДС (20 %):
0,00 Грн

в корзину:
  шт.  

Державне дослідне підприємство Інституту продовольчих ресурсів Національної академії аграрних наук України пропонує універсальну заквашувальну культуру Іпровіт-ССК для виробництва сметани, яка складається з чистих культур мезофільних та термофільних молочнокислих мікроорганізмів, що здатні розвиватися в широких діапазонах температур. Вдосконалення культури заквашувальної Іпровіт-ССК дає можливість виготовляти сметану прискореним способом при підвищених температурних режимах (див. таблицю).

Назва продукту та позначення бактеріального препарату

Склад

Відмінні особливості

Кількість МКБ, КОЕ/г, не менше

Кількість препарату, г, не менше

На кількість мол. суміші, л

Темпера- тура сквашу-вання, °С

Час сквашу-вання, ч

 

Сметана

Іпровіт-ССК

 

 

 

Lactococcus lactis ssp. lactis

Lactococcus lactis ssp. cremoris

Lactococcus lactis ssp. diacetilactis

Streptococcus salivarius ssp. thermophilus

 

 

Заквашувальний препарат дозволяє отримати сметану однорідної, щільної консистенції, з відповідними органолептичними показниками та кислотністю, що не змінюється при зберіганні.

 

 

2·1010

 

 

5

 

500

36-38

7-8

30 - 34

11 – 13

10

 

1000

 

36-38  7-8
 30-34  11-13

Культури, що входять до складу заквашувальної культури Іпровіт-ССК, є активними кислотоутворювачами, надають продукту щільну консистенцію середньої в’язкості та виражений смак і аромат. Культуру заквашувальну Іпровіт-ССК можна використовувати для виробництва сметани з різною масовою часткою жиру.

При підвищенні температури сквашування готовий продукт має більш щільну консистенцію згустку та зберігає смак та аромат класичної сметани. Збільшення температурного режиму сквашування не викликає утворення крупки в готовому продукті.

Основними перевагами прискореного способу виробництва сметани є скорочення енергетичних затрат та технологічного циклу виробництва сметани.

Наявність різних режимів сквашування дає можливість регулювати технологічний процес виробництва на молокопереробних підприємствах.

Пропонуємо безкоштовні зразки заквашувальної культури Іпровіт-ССК для випробування на молокопереробних підприємствах.

Відділ збуту: тел.. (044) 451-42-16

Виробничий відділ: тел. (044) 517-09-92

МНЕНИЯ И ВОПРОСЫ ПОСЕТИТЕЛЕЙ

Нет мнений. Станьте первым и добавьте свое мнение или вопрос.

Y2FlZDg