Главная » Препараты для мяса » Ипровит-КПК для производства ферментированных мясных продуктов


        

Ипровит-КПК для производства ферментированных мясных продуктов

Ипровит-КПК для производства ферментированных мясных продуктов

Новинка

На складе

 

Цена:
0,00 Грн

в корзину:
  пакет  

Бактеріальний препарат Іпровіт-КПК

для виробництва ферментованих м'ясних продуктів 

 

Технологи та мікробіологи нашого Інституту продовольчих ресурсів розробили технологію виробництва бактеріального препарату "Іпровіт-КПК" (ТУ У 15.5-00419880-101-2010) на основі композиції штамів видів Lactobacillus casei ssp. casei, Lactobacillus plantarum, Kocuria rosea.

Препарат є заквашувальною культурою прямого внесення і під час застосування не потребує попередньої активізації.

Штами молочнокислих бактерій виділені із природних джерел, штам Kocuria rosea - із ферментованих м'ясних продуктів непромислового виробництва.

Усі культури мікроорганізмів, які входять до складу препарату "Іпровіт-КПК", є непатогенними, нетоксигенними і спроможні функціонувати в м'ясній сировині.

Композиція молочнокислих мікроорганізмів: L. casei ssp. casei, L. casei ssp. casei, L. plantarum дозволяє регулювати pH продукту, а також характеризується високим рівнем біохімічної активності, що підвищує вміст вільних амінокислот, у т. ч. незаміненних, пептидів, жирних кислот та ароматичних сполук, які формують характерний для продукту смако-ароматичний букет зниження pH під час виробництва ферментованих м'ясних продуктів дозволяє значно прискорити процес їх дозрівання.

Залучення до складу бактеріального препарату коку рій розширює профіль біохімічних перетворень компонентів сировини і сприяє формуванню червоного забарвлення та знижує вміст нітриту натрію у готовому м'ясному виробі до безпечного рівня.

Препарат випускають у вигляді ліофілізованої біомаси кремового кольору; 1 г бактеріального препарату містить не менше 2·10 (в 10 степені) КУО молочнокислих бактерій та не менше 1·10 (у 8 степені) КУО кокурій.

Маса однієї порції препарату "Іпровіт-КПК" складає 50 г на 100 кг сировини.

Сухий бактеріальний препарат розчиняють у стерильній або кип'яченій воді, охолодженій до температури (30-35) °С у співвідношенні 1:5.

Препарат "Іпровіт-КПК" вносять для виробництва суцільном'язових виробів зі свинини - на стадії шприцювання разом з посолочними інгредієнтами.

 

Замовити або дізнатись подробиці можна за телефонами:

(063) 313 71 55

(050) 160 77 79

(067) 239 85 15

(044) 451 42 16

e-mail: iprovit_zakvaski@ukr.net

МНЕНИЯ И ВОПРОСЫ ПОСЕТИТЕЛЕЙ

Нет мнений. Станьте первым и добавьте свое мнение или вопрос.

YTdiZj