Главная » Препараты для мяса » Ипровит-ЛРР для производства сыровяленых мясных продуктов


        

Ипровит-ЛРР для производства сыровяленых мясных продуктов

Ипровит-ЛРР для производства сыровяленых мясных продуктов

Новинка

На складе

 

Цена:
0,00 Грн

в корзину:
  пакет  

Бактеріальний препарат Іпровіт-ЛРР

для виробництва сиров'ялених суцільном'язових м'ясних продуктів

 

Технологи та мікробіологи нашого Інституту продовольчих ресурсів розробили технологію виробництва бактеріального препарату "Іпровіт-ЛРР" (ТУ У 15.5-00419880-101-2010) до складу якого увійшли культури видів L. casei ssp. rhamnosusKocuria rosea (M. roseus).

Препарат є заквашувальною культурою прямого внесення і під час застосування не потребує попередньої активізації.

Усі штами відібрано з урахуванням вимог, що висуваються до штамів, які висуваються до культур, що застосовуються у виробництві ферментованих м'ясних виробів, а саме: висока антагоністична, протеолітична, нітритредукувальна, каталазна, ароматоутворювальна активності, резистентність до високих концентрацій солей.

Штами мікроорганізмів, які входять до складу препарату "Іпровіт-ЛРР", є непатогенними, нетоксигенними і спроможні функціонувати в м'ясній сировині.

Відмінною рисою препарату є наявність у його складі активних денітрифікаторів-кокурій здатних до повного відновлення нітритів, забезпечення стабільних смакових та кольорових показників як для готових виробів, так і за зберігання, що дозволяє отримувати високоякісні м'ясні продукти.

Препарат випускають у вигляді ліофілізованої біомаси кремового кольору; 1 г бактеріального препарату містить не менше 2·10 (в 10 степені) КУО молочнокислих бактерій та не менше 1·10 (у 8 степені) коку рій.

Маса однієї порції препарату "Іпровіт-ЛРР" - 50 г на 100 кг сировини.

Сухий бактеріальний препарат розчиняють у стерильній або кип'яченій воді, охолодженій до температури (30-35) °С у співвідношенні 1:5.

Препарат "Іпровіт-ЛРР" використовують для виробництва сиров'ялених суцільном'язових м'ясних продуктів.

Його вносять на стадії шприцювання разом з посолочними інгредієнтами.

 

Замовити або дізнатись подробиці можна за телефонами:

(063) 313 71 55

(050) 160 77 79

(067) 239 85 15

(044) 451 42 16

e-mail: iprovit_zakvaski@ukr.net

МНЕНИЯ И ВОПРОСЫ ПОСЕТИТЕЛЕЙ

Нет мнений. Станьте первым и добавьте свое мнение или вопрос.

OGNjODcx