Главная » Препарати для м'яса » Ипровит-ЛРР для производства сыровяленых мясных продуктов
Бактеріальний препарат Іпровіт-ЛРР
для виробництва сиров'ялених суцільном'язових м'ясних продуктів
Технологи та мікробіологи нашого Інституту продовольчих ресурсів розробили технологію виробництва бактеріального препарату "Іпровіт-ЛРР" (ТУ У 15.5-00419880-101-2010) до складу якого увійшли культури видів L. casei ssp. rhamnosus; Kocuria rosea (M. roseus).
Препарат є заквашувальною культурою прямого внесення і під час застосування не потребує попередньої активізації.
Усі штами відібрано з урахуванням вимог, що висуваються до штамів, які висуваються до культур, що застосовуються у виробництві ферментованих м'ясних виробів, а саме: висока антагоністична, протеолітична, нітритредукувальна, каталазна, ароматоутворювальна активності, резистентність до високих концентрацій солей.
Штами мікроорганізмів, які входять до складу препарату "Іпровіт-ЛРР", є непатогенними, нетоксигенними і спроможні функціонувати в м'ясній сировині.
Відмінною рисою препарату є наявність у його складі активних денітрифікаторів-кокурій здатних до повного відновлення нітритів, забезпечення стабільних смакових та кольорових показників як для готових виробів, так і за зберігання, що дозволяє отримувати високоякісні м'ясні продукти.
Препарат випускають у вигляді ліофілізованої біомаси кремового кольору; 1 г бактеріального препарату містить не менше 2·10 (в 10 степені) КУО молочнокислих бактерій та не менше 1·10 (у 8 степені) коку рій.
Маса однієї порції препарату "Іпровіт-ЛРР" - 50 г на 100 кг сировини.
Сухий бактеріальний препарат розчиняють у стерильній або кип'яченій воді, охолодженій до температури (30-35) °С у співвідношенні 1:5.
Препарат "Іпровіт-ЛРР" використовують для виробництва сиров'ялених суцільном'язових м'ясних продуктів.
Його вносять на стадії шприцювання разом з посолочними інгредієнтами.
Замовити або дізнатись подробиці можна за телефонами:
(063) 313 71 55
(050) 160 77 79
(044) 451 42 16
e-mail: iprovit_zakvaski@ukr.net