Главная » Закваски Іпровіт™ » Іпровіт-Симбілакт-М з лактулозою


        

Іпровіт-Симбілакт-М з лактулозою

Іпровіт-Симбілакт-М з лактулозою


4x
В наявності

 

Артикул: 013
Ціна:
15,90 Грн

в корзину:
  флакон  

Іпровіт-Симбілакт-М з лактулозою

 

Комбінований препарат нового покоління (синбіотик) лікувально-профілактичної дії на основі пробіотика Іпровіт-Сімбілакт-М з додаванням пребіотика – лактулози.

Активною основою Іпровіт-Сімбілакт-М є симбіоз дружніх людині біфідо-, лакто-, та пропіоновокислих бактерій, відібраних за антагоністичною активністю до патогенної та умовно патогенної мікрофлори шлунково-кишкового тракту та які мають максимальну синергету.
Входить до складу лактулоза досягає в незміненому вигляді товстої кишки і вибірково стимулює ріст і життєдіяльність індигенної (власної) мікрофлори (біфідо- та лактобактерій).

Показання до застосування

Прямі:

✔️  дисбактеріози кишечника різного ступеня тяжкості у дорослих та дітей

✔️  відновлення нормальної мікрофлори після антибіотико-, хіміо- та променевої терапії, лікування гормональними препаратами

✔️  кишкові інфекції (сальмонельози, дизентерія, ешерихіози та ін.)

✔️  порушення процесу травлення

✔️  гастрити, дуоденити

✔️  коліт, синдром роздратованої кишки

✔️  діарея, запори

✔️  холецистит

✔️  профілактика ускладнень та нормалізація роботи кишечника в період вагітності

✔️  підтримання нормальної мікрофлори в екологічно несприятливих умовах проживання

✔️  стабілізація мікрофлори шлунково-кишкового тракту людей, які працюють в екстремальних умовах та на шкідливих виробництвах

Непрямі:

✔️  корекція та профілактика імунних порушень

✔️  алергія

✔️  підвищення резистентності до ГРВІ

✔️  високий рівень холестерину (гіперхолестеринемія), атеросклероз

✔️  сечокам'яна та жовчнокам'яна хвороба

✔️  остеопороз

✔️  інсулінозалежний цукровий діабет

✔️  подагра та інші порушення водно-сольового обміну

✔️  ревматоїдні артрити, спондилоартрити, інші ураження суглобів та сполучної тканини

✔️  зниження ризику онкологічних захворювань

Способи застосування

Іпровіт-Симбілакт-М з лактулозою може вживатися безпосередньо з флакону або у вигляді кисломолочного продукту

Безпосереднє вживання:

  • 1-2 чайні ложки кип'яченої води кімнатної температури внести у флакон, ретельно збовтати і випити.
  • Розчинений препарат не підлягає зберіганню.
  • Препарат приймати за 30 хвилин до їди або через 1 годину після їди.
  • Добова доза: дітям віком до 12 років – 1 флакон; дітям після 12 років та дорослим – 1-3 флакони. Курс лікування препаратом Іпровіт-Сімбілакт-М з лактулозою при безпосередньому вживанні з флакону становить до 4 тижнів.
  • Доза, кратність і тривалість прийому залежать від віку, ступеня дисбіотичних порушень, супутніх захворювань і може бути скоригована лікарем.

У вигляді кисломолочного продукту:

Приготування кисломолочного продукту Іпровіт-Сімбілакт-М наведено в розділі інструкції. У вигляді кисломолочного напою Іпровіт-Сімбілакт-М може використовуватись як продукт функціонального харчування у щоденному раціоні дорослих та дітей. Протипоказання не виявлено.

Склад

Один флакон Іпровіт-Сімбілакт-М з лактулозою містить не менше 5•10 (в 10 ступені) дружніх людині живих ліофілізованих бактерій Bifidobacterium bifidum, Bifidobacterium longum, Lactococcus lactis ssp. diacetilactis, Lactococcus lactis ssp. cremoris, Propionibacterium freudenreichii, Acetobacter ssp. aceti, Lactobacillus acidophilus та 50 мг лактулози.

Лікувально-профілактична дія

Властивості препарату Іпровіт-Симбілакт-М - Альба з лактулозою визначаються найбільш фізіологічними мікросимбіонтами людини (Bifidobacterium, Lactobacillus, Lactococcus і Propionibacterium), що входять до його складу, відібраними по антагоністичній активності до патогенної та умовно- синергетичною взаємодією, доповненою лікувально-профілактичними властивостями лактулози.

Біфідобактерії виконують такі функції:

  • здійснюють шляхом асоціації зі слизовою оболонкою кишечника фізіологічний захист кишкового бар'єру від проникнення мікробів та токсинів у внутрішнє середовище організму;
  • володіють високою антагоністичною активністю по відношенню до патогенних і умовно патогенних мікроорганізмів за рахунок вироблення органічних жирних кислот;
  • беруть участь у утилізації харчових субстратів та активізації пристінкового травлення;
  • синтезують амінокислоти та білки, вітамін К, пантотенову кислоту, вітаміни групи В: В1 – тіамін, В2 – рибофлавін, В3 – нікотинову кислоту, Вс – фолієву кислоту, В6 – піридоксин;
  • сприяють посиленню процесів всмоктування через стінки кишківника іонів кальцію, заліза, вітаміну Д.

Лактобактерії:

  • в процесі життєдіяльності вступають у складну взаємодію з іншими мікроорганізмами, внаслідок чого пригнічуються гнильні та гнійні умовно патогенні мікроорганізми, насамперед протеї, а також збудники гострих кишкових інфекцій;
  • у процесі нормального метаболізму вони здатні утворювати молочну кислоту, перекис водню, продукувати лізоцим та інші речовини;
  • з антибіотичною активністю: реутерин, плантаріцин, лактоцидин, лактолін;
  • у шлунку та тонкій кишці лактобацили у кооперації з організмом господаря є основною мікробіологічною ланкою формування колонізаційної резистентності.

Пропіоновокислі бактерії:

  • стимулюють зростання біфідофлори, синтезують широкий спектр антибактеріальних компонентів, активних щодо ентеробактерій, гнильних бактерій, грибів;
  • беруть активну участь у ферментації вуглеводів, при цьому накопичуються пропіонова та оцтова кислоти, які перешкоджають розмноженню патогенних мікроорганізмів;
  • сприяють виробленню та засвоєнню вітамінів, особливо В12.

Лактулоза:

  • лікувальні та профілактичні властивості лактулози пояснюються її здатністю досягати в незміненому вигляді товстої кишки, де вона вибірково стимулює зростання та життєдіяльність індигенної (власної) цукролітичної мікрофлори (біфідо- та лактобактерій).

Дружні людині бактерії препарату Іпровіт-Симбілакт-М активно розмножуються в молоці, утворюючи густий кисломолочний напій із приємним м'яким смаком та ніжною консистенцією. Його властивості обумовлені високим вмістом клітин корисної мікрофлори (біфідобактеріями, лактобактеріями, пропіоновокислими бактеріями, лактококосами) та їх корисними метаболітами (полісахаридами, вітамінами, жирними кислотами, ферментами тощо).

Умови та термін зберігання

За температури +2..+8 °С – 6 місяців
При температурі мінус 12...18 °С – 12 місяців

МНЕНИЯ И ВОПРОСЫ ПОСЕТИТЕЛЕЙ

Нет мнений. Станьте первым и добавьте свое мнение или вопрос.

YjQ3MzQwM