Новости

ВОПРОСЫ И ОТВЕТЫ

Что такое бактериальные закваски Ипровит?

Как применять закваски Ипровит?

Зачем применять закваски Ипровит?

Как закваски Ипровит помогают восстановить микрофлору кишечника?

Чем отличаются различные закваски Ипровит?

Кто производит закваски Ипровит?

Как применяют закваски Ипровит без заквашивания?

Почему закваска не сработала?

Какое молоко использовать для заквашивания?

Содержат ли закваски Ипровит ГМО?

Какие сроки и условия хранения заквасок Ипровит?

Какие условия транспортировки заквасок Ипровит?

Сколько хранится готовый продукт?

Чем привлекательны закваски Ипровит?

АКЦИЯ "НОВОГОДНИЕ СКИДКИ"

Скидки на все виды заквасок

19.12.2019-01.01.2020

В НОВОГОДНИЕ ПРАЗДНИКИ с домашним натуральным йогуртом!

Успейте сделать заказ в период с 19.12.2019 по 01.01.2020 и получите закваску «Ипровит» для приготовления йогуртов по невероятно низким ценам, -20% на все виды заквасок

АКЦИЯ "ЧЕРНАЯ ПЯТНИЦА"

Скидки на все виды заквасок

26.11-03.12

 

В ЧЕРНУЮ ПЯТНИЦУ с домашним натуральным йогуртом!
Успейте сделать заказ в период с 26.11 по 03.12 и получите закваску «Ипровит» для приготовления йогуртов по невороятно низким ценам, -20% на все виды заквасок.

21.05.2019 VIІ Міжнародна науково-практична конференція ІННОВАЦІЙНИЙ РОЗВИТОК ХАРЧОВОЇ ІНДУСТРІЇ
21 листопада 2019 року в Інституті продовольчих ресурсів НААН відбулась VІІ Міжнародна науково-практична конференція «Інноваційний розвиток харчової індустрії», присвячена актуальним питанням розвитку харчової та переробної промисловості України та 60-річчю Інституту.
Конференцію відкрив директор ІПР НААН академік НААН М.П. Сичевський, підкресливши значення наукового форуму для розвитку галузевої науки. Директор ІПР НААН згадав про славні традиції Інституту продовольчих ресурсів і коротко охарактеризував історію наукової установи.
У своїх доповідях учасники конференції висвітлювали актуальні наукові проблеми харчової та переробної промисловості, пропонували нові шляхи та підходи для їх ефективного розв’язання. Зазначене стосувалося і технічних проблем розвитку галузі, і економічного осмислення ролі та місця вітчизняного харчового виробництва у вирішення питань продовольчої безпеки держави, зміцнення її експортного потенціалу, який має базуватися на продукції з високою доданою вартістю, а не на сировині низького ступеня оброблення.
У своїх виступах численні гості VІІ Міжнародної науково-практичної конференції «Інноваційний розвиток харчової індустрії» - представники Верховної Ради України, Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства, Дніпровської районної державної адміністрації м. Києва, Національної академії аграрних наук України, керівники закладів вищої освіти та наукових установ НАНУ, НААН України та НАМН України, керівники галузевих громадських об’єднань виробників та промислових підприємств наголошували на значному внеску, який зробив Інститут продовольчих ресурсів НААН у розвиток галузевої науки та вітали колектив інституту з 60-річчям.
Підводячи підсумки, директор Інституту продовольчих ресурсів НААН, академік НААН Сичевський М.П. подякував присутнім за змістовні доповіді та поздоровлення з 60-річним ювілеєм НААН.
За довгострокову та плідну працю на підприємстві були відзначені працівники Державного дослідного підприємства:
1. Осадчий Володимир Миколайович
2. Кравчук Оксана Євгеніївна
3. Сєркова Світлана Олександрівна
4. Несмянович Антоніна Броніславівна
5. Котюк Юрій Віталійович
6. Парфіненко Наталія Юфимівна
7. Сіра Юлія Василівна
8. Павленко Анатолій Васильович

24.09.2019 Виставка ECO-Expo 2019

25/09-28/09


Друзі, запрошуємо вас взяти участь на виставці ECO-Expo 2019 з 25 по 28 вересня (Міжнародний Виставковий Центр, Броварской пр-т, 15).

Наше підприємство представить там свою продукцію та проведе дегустацію «Заквасок Іпровіт».
Всіх запрошуємо!

03.06.2019 Виставка «Агро-2019»

Друзі, запрошуємо вас взяти участь у найбільшій агропромисловій події в Україні та Східній Європі «Агро-2019», що відбудеться 4-7 червня 2019 (ВДНГ, Київ).

Це чотири дні можливостей для отримання порад від фахівців галузі, побачити новинки компаній та поспілкуватися в професійному колі.

Це час ділових зустрічей, семінарів та тренінгів, фестивалей та ярмарок.

Наше підприємство представить там свою продукцію та проведе дегустацію «Заквасок Іпровіт» - (Павільйон №1).

Всіх запрошуємо!

21.03.2019 Закваска для сыра Адыгейский

Свершилось! Новость дня!

Теперь каждый сможет приготовить домашний полезный Адыгейский сыр своими руками.

Технологи и микробиологи нашего киевского Института продовольственных ресурсов

разработали новую технологию заквасок для приготовления Адыгейского сыра в домашних условиях.

Никаких добавок, только полезные дружественные организму человека бактерии.

Адыгейский сыр - мягкий сыр, обладающий кисломолочным вкусом и нежной консистенцией, обязательный ингредиент многих овощных блюд национальной кухни.

Приготовить Адыгейский сыр очень просто даже начинающему сыроделу.

Цена 1 флакона закваски всего лишь 8 грн!

Сделаем молоко еще полезнее!

Закваски Ипровит для приготовления Адыгейского сыра уже можно заказать на нашем сайте.

20.04.2018 «НОВА ФОРМУЛА»

СЕНСАЦІЯ!
Українські науковці розробили нову формулу бактеріальних заквасок для приготування натуральних кисломолочних продуктів в домашніх умовах.
"ІПРОВІТ-ІМУНОЛАКТОВІТ" - нова бактеріальна закваска, формула якої розроблена Інститутом продовольчих ресурсів в Україні.

- Стимулює імунітет у дітей та дорослих
- Відновлює природний баланс біфідо та лактобактерій в кишківнику
- Допомагає запобігти інфекційним захворюванням
- Рекомендовано під час хвороб та людям зі зниженим імунітетом
- Активізує процеси очищення організму 
- Нейтралізує побічні дії харчових і лікарських речовин, антибіотиків, перешкоджає розвиненню кишкових інфекцій
- Сприяє синтезу в організмі ряду важливих амінокислот і вітамінів
- Значно зменшує кількість хворобливих днів в році

Кисломолочний продукт з чудовим м'яким смаком і унікальним бактеріальним складом, що включає в себе 5 видів бактерій: Bifidobacterium bifidum, Bifidobacterium longum, Bifidobacterium adolescentis, Streptococcus thermophilus. Lactobacillus acidophilus, Propionibacterium freudenreichii subsp. shermani.

04.12.2018 «UKRAINIAN FOOD EXPO»

 

Запрошуємо взяти участь у МІЖНАРОДНІЙ ПРОДОВОЛЬЧІЙ ВИСТАВЦІ «UKRAINIAN FOOD EXPO»

яка відбудеться 12-14 грудня 2018 року в Міжнародному Виставковому центрі, що на Броварському проспекті, 15.

Наше підприємство представить свою продукцію та проведе дегустацію «Заквасок - Іпровіт».

Ukrainian Food Expo — єдиний в Україні "продовольчий хаб" (Food Hub), який об’єднує всіх гравців ринку - від виробника до закупівельника та презентує весь ланцюг виробництва - від сировини до збуту.

Відвідувачі мають можливість:
- Вивчити кон’юнктуру ринку та отримати нові ідеї, бізнес рішення.
- Ознайомитися з широким асортиментом харчових продуктів та напоїв, обладнання, технологій та послуг.
- Знайти нових постачальників, укріпити взаємовідносини з існуючими партнерами.
- Розширити свій продуктовий портфель та мережу бізнес контактів.
- Отримати доступ до унікальної інформації та успішних бізнес-кейсів під час ділової програми.

В рамках виставки діятимуть:
- Networking-зона – майданчик для налагодження нових бізнес-контактів та прямих переговорів експонентів виставки з представниками українського мережевого продуктового рітейлу, ресторанного бізнесу та іноземними байєрами.
- Fresh-зона – представлені українськї виробники свіжих фруктів, овочів та ягід.
- Зона «Від лану до столу» – локальні виробники крафтової і фермерської продукції. 
- Зона «FoodTech» – окремі експозиції постачальників обладнання, технологій та послуг для харчової промисловості.

12-13 грудня – b2b майданчик, вхід для бізнес відвідувачів за запрошенням – безкоштовний.
14 грудня – ярмарок-продаж для споживачів, вхід для киян та гостей міста вільний.

Отримати безкоштовний квиток: http://ufexpo.com.ua/uk/invitation/

22.05.2018 «ЗРОБЛЕНО В КИЄВІ»

Запрошуємо взяти участь у ВИСТАВЦІ-ПРЕЗЕНТАЦІЇ ПРОМИСЛОВОЇ ПРОДУКЦІЇ КИЇВСЬКИХ ВИРОБНИКІВ «ЗРОБЛЕНО В КИЄВІ»,

яка відбудеться 5 червня 2018 року в Міжнародному Виставковому центрі, що на Броварському проспекті, 15, 1-й павільйон (метро Лівобережна), організована Київською міською державною адміністрацією.

Наше підприємство представить свою продукцію та проведе дегустацію «Заквасок - Іпровіт»

22.02.2018 Запрошуємо Вас на виставку « ECO-EXPO »

14.11.2017  В торгово-промышленной палате Украины 14 ноября 2017 года состоялся украинско-немецкий форум пищевых продуктов.

25.09.2017 Запрошуємо Вас на виставку « ECO-EXPO »

15.05.2017 Институт продовольственных ресурсов НААН совместно с Государственным опытным предприятием ИПР НААН примет участие в выставке-презентации «Сделано в Киеве», которая состоится 25 мая 2017 года на территории выставочного центра «КиевЭкспоПлаза» (ул. Салютная, 2б).

MGQ3YTQyNW