Бактеріальні закваски містять корисні живі бактерії, що входять до складу нормальної мікрофлори людини.
Таким чином, кисломолочні продукти і сама закваска є пробіотиками, які з високою ефективністю використовуються для відновлення мікрофлори кишечника, при вживанні антибіотиків, при ГРВІ і застуді, для стимуляції імунної системи, при гастритах та інших захворюваннях шлунково-кишкового тракту.
Найкращі для споживання без сквашування продукти:
Іпровіт-Біфідолакт, Іпровіт-Йогурт з ацидофільною паличкою та Іпровіт-Сімбілакт-М
Використання: у флакон із закваскою додайте столову ложку кип'яченої води кімнатної температури.
Закрийте флакон і збовтуйте його до повного розчинення. Вживайте по 1 флакону 1-2 рази на день безпосередньо після їжі протягом 1-3 тижнів.
Для максимального ефекту бажано поєднувати прийом чистої закваски із вживанням домашніх кисломолочних продуктів.