Яке молоко використовувати для заквашування?

Для максимально простого та швидкого приготування кисломолочних продуктів високої якості рекомендуємо використовувати молоко тривалого зберігання (або ультрапастеризоване) в упаковках Тетра-пак (багатошарова упаковка з картону та фольги).

Це молоко не вимагає кип'ятіння, і якщо ви користуєтеся йогуртницею, це дуже зручно.

Просто внесіть закваску в молоко кімнатної температури (а це молоко можна зберігати за кімнатної температури), перемішайте, розлийте по склянках і включіть йогуртницю.

Використовуючи звичайне молоко (пастеризоване), пам'ятайте: його рекомендується прокип'ятити і дати охолонути перед заквашуванням.

І пастеризоване, і ультрапастеризоване молоко буває «звичайним» та «дитячим».

Якщо ви готуєте кисломолочні продукти для дитини, радимо використовувати дитяче молоко.

Використовуючи домашнє молоко, не зайвим буде переконатись, що корова, яка дала це молоко, здорова.

На жаль, зробити це не завжди вдається.

Домашнє молоко також рекомендується кип'ятити перед заквашуванням.

 

ZTg5NjA2