Главная » Виготовлення обладнання » Сиророб
Сиророб
Cheesemaker
Сироробний апарат марки ОСЖ-1 є обладнанням для виготовлення сирного зерна при виробництві сирів в умовах фермерського господарства, ємністю від 150 до 1000 л.
Конструкція сироробного апарату є конкурентоздатною та захищена багатьма патентами.
Сироробні апарати призначені для виготовлення сирного зерна при виробництві сирів, дозволяють підвищити вихід готового продукту на 3-5% та отримати його з гарантованими показниками якості та безпеки.
The cheese making apparatus of the brand OSZ-1 is equipment for making cheese curd in the conditions of a farm, with a capacity ranging from 150 to 1000 liters.
The design of the cheese making apparatus is competitive and protected by many patents.
The cheese making apparatus is intended for making cheese curd during cheese production, allowing to increase the output of the finished product by 3-5% and to obtain it with guaranteed quality and safety parameters.
Перфоровані форми для безсальфеткового пресування твердих сирів / Perforated molds for unsalted pressing of hard cheeses.
Можуть використовуватися в тунельних пресах, а також в пресах групового типу.
Комплект поставки - форма, кришка, дно.
Can be used in tunnel presses as well as in group presses.
Delivery set - mold, cover, bottom.
Апарати формувальні марки ОСФ, ємністю 600, 1200 кг сирної маси / Англійською: OSF molding machines with a capacity of 600 and 1200 kg of cheese mass.
Призначені для прийому сирного зерна, видалення сироватки та формування сирної маси в пласт з подальшим розрізанням на бруски заданих розмірів з мінімальними втратами.
Апарат дозволяє механізувати процес отримання сирного пласта та його розрізання, підвищити вихід готового продукту на 1-2%.
Designed for receiving cheese curd, removing whey and forming cheese mass into a slab with subsequent cutting into bars of specified sizes with minimal losses.
The apparatus allows mechanizing the process of obtaining cheese slab and its cutting, increasing the output of the finished product by 1-2%.
Сироробна ванна / Cheese vat
Сироробна ванна "ОСЖ-1" призначена для виробництва сирного зерна під час приготування твердого сиру та сумішей під час виробництва морозива.
Сироробне обладнання складається з тристінної теплоізольованої ємності (ванни), ріжуче-змішувального пристрою, парового барботера, нагрівального пристрою та запобігання пригоранню, вимірювальної лінійки та висувної сітки для стоку сироватки.
Машина обладнана електродвигуном з частотним перетворювачем.
Процес приготування продукту контролюється за допомогою пульта.
Дно ванни має конусоподібну форму для профілактики застою молока під час його змішування та розрізання та обладнано датчиком температури.
Ріжуче-змішувальний пристрій закріплений зверху ванни та складається з вільно закріпленого змішувача та рами з ножами.
При запуску ванни у порожнину між стінками заливається холодна або гаряча вода для підігріву (охолодження) рідини.
Молоко з доданими заквасками, ферментами та іншими інгредієнтами змішується, що призводить до згортання та утворення згущення.
Ножі розрізають згущення, потім здійснюється стік частини сироватки, дворазове нагрівання, висушування сирного зерна. Коли кальє готово, ванну нахиляють та виливають кальє в спеціальні лотки або форми.
The cheese-making vat "OSZH-1" is designed for the production of cheese curd during the preparation of hard cheese and mixtures during the production of ice cream.
The cheese-making equipment consists of a three-wall heat-ins rated container (vat), a cutting and mixing device, a steam bubbler, a heating device to prevent scorching, a measuring ruler, and a removable sieve for draining whey.
The machine is equipped with an electric motor with a frequency converter.
The product preparation process is controlled by remote control.
The bottom of the vat has a conical shape to prevent milk from stagnating during mixing and cutting and is equipped with a temperature sensor.
The cutting and mixing device is mounted on top of the vat and consists of a freely suspended mixer and a frame with knives.
When the vat is started, cold or hot water is poured into the cavity between the walls for heating or cooling the liquid.
Milk with added starter cultures, enzymes, and other ingredients is mixed, resulting in curdling and the formation of curd.
The knives cut the curd, then a portion of the whey is drained, followed by a second heating, and drying of the curd. When the curd is ready, the vat is tilted, and the curd is poured into special trays or molds.
Можна придбати сироварню в нашому інтернет-магазині або за телефонами:
You can buy a cheese maker from our online store or by phone:
067 239 85 15
093 039 28 38
063 751 75 60
044 517 03 30
E-mail: ddp1@ukr.net