Главная » Закваски для підприємств » Закваска Іпровіт-CI 1 для виробництва йогурту


        

Закваска Іпровіт-CI 1 для виробництва йогурту

Закваска Іпровіт-CI 1 для виробництва йогурту


3x
В наявності

 

Ціна:
0,00 Грн

При виготовленні бактеріального препарату Іпровіт-CI 1 використовуються штами мікроорганізмів, що мають високу біохімічну активність.

В'язкі полімерні комплекси і біологічно активні речовини, що утворюються при сквашуванні, покращують консистенцію готового продукту, підвищують його стійкість при зберіганні і біологічну цінність.

Час сквашування – 6-7,5 години при температурі 37-40 С.

 

Назва продукту та позначення бактеріального препарату

Склад

Відмінні особливості

Кількість МКБ, КОЕ/г, не менше

Кількість препарату, г, не менше

На кількість мол. суміші, л

Темпера- тура сквашу-вання, °С

Час сквашу-вання, ч

Іпровіт-CI 1 для виробництва йогурту

Streptococcus salivarius ssp. thermophilus

Lactobacillus delbrueckii ssp. bulgaricus

Відрізняється утворенням полісахаридів у великих кількостях. Продукт  густий з в’язкою консистенцією.

2·10 (в 10 степені)

6

500

37 - 40

6,0  – 7,5

12

1000

 

Пропонуємо нашим клієнтам безкоштовні зразки заквасувальних культур Іпровіт-CI 1 для проби на молокопереробних підприємствах.

За домовленістю можливе фасування бактеріальних препаратів на кількість молока від 100 до 1000 літрів, відповідно формується ціна упаковки.

 

Замовити та дізнатися всі подробиці можна за телефонами:

(063) 313 71 55

(050) 160 77 79

(067) 239 85 15

(044) 451 42 16

 

e-mail: iprovit_zakvaski@ukr.net

МНЕНИЯ И ВОПРОСЫ ПОСЕТИТЕЛЕЙ

Нет мнений. Станьте первым и добавьте свое мнение или вопрос.

YWQ4M