Главная » Закваски для підприємств » Закваска Іпровіт-Актив для виробництва сиру


        

Закваска Іпровіт-Актив для виробництва сиру

Закваска Іпровіт-Актив для виробництва сиру


4x
Немає в наявності

 

Ціна:
0,00 Грн

Заквасочна культура "Іпровіт-Актив" для твердого сиру.

Ліофілізовані, концентровані культури прямого внесення.

Особливості: культура характеризується продукуванням ароматичних речовин, помірним газоутворенням та значною протеолітичною активністю, яка інтенсифікує визрівання сиру без утворення гіркоти у зрілому продукті.

Область застосування: використовуються для виробництва сирів із низькою температурою іншого нагрівання.

6 місяців за нормальної температури 2-6°С, 12 місяців за нормальної температури мінус 16-20°С.

Концентрація клітин: хв 2 · 10 (10 ступенів) в 1 р.

Температура: 30-34°С.

Упаковка: багатошарова алюмінієва фольга, що ламінує, пакети по 6, 12 г (на 500, 1000 л).

Спосіб використання:

Перед розкриттям пакета продезінфікувати область етиловим спиртом.

Внести препарат у молочну суміш із дотриманням правил промислової стерильності.

Для кращого розподілу закваски на молочній основі рекомендується попередньо розчинити заквасочну культуру у 100 мл стерильної води або фіз. розчину та перемішати.

Розчин культури внести до попередньо підготовленої молочної основи, перемішати протягом 10-15 хв. та витримати 30-40 хв. для попереднього визрівання (адаптація мікрофлори) Подальші технологічні операції проводять відповідно до технологічної інструкції на продукт.

Можливе використання заквасочної культури з активізацією: внести порцію заквасочної культури на 300 мл. стерильного або пастеризованого молока (режим пастеризації: 95°С, 45 хв).

Температура молока для активізації має бути 30-32°С.

Перемішати суміш і повторювати перемішування кожні півгодини, витримати 3-4 години при температурі 30-32 °С до досягнення титрованої кислотності не менше 35 °T.

Активізовану культуру вносять у молочну суміш для сирів.

Купити Lactococcus lactis ssp. lactis; Lactococcus lactis ssp. cremoris; Lactococcus lactis ssp. diacetilactis; Lactobacillus casei ssp. casei.

 

Пропонуємо нашим клієнтам безкоштовні зразки заквашувальних культур Іпровіт-Актив для проби на молокопереробних підприємствах.

За домовленістю можливе фасування бактеріальних препаратів на кількість молока від 100 до 1000 літрів, відповідно формується ціна упаковки.

Замовити та дізнатися всі подробиці можна за телефонами:

(063) 313 71 55

(050) 160 77 79

(067) 239 85 15

(044) 451 42 16

e-mail: iprovit_zakvaski@ukr.net

МНЕНИЯ И ВОПРОСЫ ПОСЕТИТЕЛЕЙ

Нет мнений. Станьте первым и добавьте свое мнение или вопрос.

NmQzZ