Главная » Закваски для підприємств » Закваска Іпровіт-БТА для виробництва кисломолочних продуктів


        

Закваска Іпровіт-БТА для виробництва кисломолочних продуктів

Закваска Іпровіт-БТА для виробництва кисломолочних продуктів


2x
В наявності

 

Ціна:
0,00 Грн

Ліофілізовані, концентровані культури прямого внесення (фагоальтернативні).

Особливості: продукт характеризується високою в'язкістю, ніжною м'якою консистенцією та ароматом.

Область застосування: використовуються для кисломолочних продуктів.

6 місяців при температурі 2-6°С, 12 місяців при температурі мінус 16-20°С.

Концентрація клітин:

молочнокислих - мін 2 · 10 (в 10 ступеня) в 1 р.

біфідобактерій - хв 1·10 (10 ступеня) в 1 р.

Час сквашування: 7-9 годин при температурі 37-38 ° С pH 4,6-4,7.

Упаковка: ¦пакети по 6, 12 г (на 500, 1000 л).

Спосіб використання:

Перед розкриттям пакета закваски продезінфікувати область етиловим спиртом.

Внести закваску в молочну суміш із дотриманням правил промислової стерильності.

Перемішувати суміш протягом 20 хв.

Для кращого розподілу закваски у молочній основі рекомендується попередньо розчинити заквасочну культуру у 100 мл стерильної води або фіз. розчину.

Склад: Bifidobacterium longum, Lactococcus lactis ssp. diacetilactis; Streptococcus salivarius ssp. thermophilus.

 

Пропонуємо нашим клієнтам безкоштовні зразки заквасувальних культур Іпровіт-БТА для проби на молокопереробних підприємствах.

За домовленістю можливе фасування бактеріальних препаратів на кількість молока від 100 до 1000 літрів, відповідно формується ціна упаковки.

 

Замовити закваску та дізнатися всі подробиці можна за телефонами:

(063) 313 71 55

(050) 160 77 79

(067) 239 85 15

(044) 451 42 16

 

 e-mail: iprovit_zakvaski@ukr.net

МНЕНИЯ И ВОПРОСЫ ПОСЕТИТЕЛЕЙ

Нет мнений. Станьте первым и добавьте свое мнение или вопрос.

MjgyZWZhN