Главная » Закваски для підприємств » Закваска Іпровіт-КМ для виробництва кефіру
Іпровіт-КМ для виробництва кефіру – природний багатокомпонентний симбіотичний препарат на основі традиційної мікрофлори кефірних грибків.
Ліофілізовані, концентровані стартові культури прямого внесення.
Час сквашування закваски: - 12-14 годин при температурі 30-32°С.
Концентрація клітин:
молочнокислих - мін 3 · 10 (в 10 ступеня) в 1 р.
біфідобактерій - хв 5 · 10 (в 5 ступеня) в 1 р.
Упаковка: багатошарова алюмінієва фольга, що ламінує, пакети по 2, 6, 12 г (на 200, 500, 1000 л).
Спосіб використання:
Перед розкриттям пакета продезінфікувати область етиловим спиртом.
Внести препарат у молочну суміш із дотриманням правил промислової стерильності.
Перемішувати суміш протягом 20 хв.
Для кращого розподілу закваски у молочній основі рекомендується попередньо розчинити заквасочну культуру у 100 мл стерильної води або фіз. розчину.
Склад закваски: грибкова закваска кефіру.
Пропонуємо нашим клієнтам безкоштовні зразки заквасувальних культур Іпровіт-КМ для проби на молокопереробних підприємствах.
За домовленістю можливе фасування бактеріальних препаратів на кількість молока від 100 до 1000 літрів, відповідно формується ціна упаковки.
Замовити закваску та дізнатися всі подробиці можна за телефонами:
(063) 313 71 55
(050) 160 77 79
(067) 239 85 15
(044) 451 42 16
e-mail: iprovit_zakvaski@ukr.net