Главная » Закваски для підприємств » Закваска Іпровіт-Р для виробництва ряжанки
Для виробництва традиційного українського продукту ряжанки пропонуємо застосовувати бакпрепарат закваску Іпровіт-Р.
Ліофілізовані, концентровані стартові культури прямого внесення.
Особливості: Термофільна багатоштамова високов'язка культура. Надає продукту в'язку, щільну консистенцію.
Область застосування: використовуються для виробництва ряжанки, варенца, кисломолочних напоїв, а також сметани у поєднанні з мезофільними культурами.
Умови зберігання: 4 місяці при температурі 2-6°С, 6 місяців при температурі мінус 16-20°С.
Концентрація клітин: хв 2 · 10 (в 10 ступеня) в 1 р.
Час сквашування: 6-7,5 годин pH 4,5-4,6.
Температура: 37-40°С.
Упаковка: багатошарова алюмінієва фольга, що ламінує, пакети по 6, 12 г (на 500, 1000 л).
Спосіб використання:
Перед розкриттям пакета продезінфікувати область етиловим спиртом.
Внести препарат у молочну суміш із дотриманням правил промислової стерильності.
Перемішувати суміш протягом 20 хв.
Для кращого розподілу закваски у молочній основі рекомендується попередньо розчинити заквасочну культуру у 100 мл стерильної води або фіз. розчину.
Склад бактеріальної закваски: Streptococcus salivarius ssp. thermophilus.
Пропонуємо нашим клієнтам безкоштовні зразки заквасувальних культур Іпровіт-Р для проби на молокопереробних підприємствах.
За домовленістю можливе фасування бактеріальних препаратів на кількість молока від 100 до 1000 літрів, відповідно формується ціна упаковки.
Замовити закваску та дізнатися всі подробиці можна за телефонами:
(063) 313 71 55
(050) 160 77 79
(067) 239 85 15
(044) 451 42 16
e-mail: iprovit_zakvaski@ukr.net