Главная » Закваски для підприємств » Закваска Іпровіт-СКМ для виробництва сиру


        

Закваска Іпровіт-СКМ для виробництва сиру

Закваска Іпровіт-СКМ для виробництва сиру


2x
В наявності

 

Ціна:
0,00 Грн

Ліофілізовані, концентровані культури прямого внесення.

Особливості: заквасочна культура має високу активність утворення кислоти, забезпечує високий рівень синьорезису молочного згустку, формує виражений смак та аромат.

Область застосування: використовується для виробництва сиру.

Температура сквашування, ° С: 30-32 ° С ( сир зернистої консистенції), 34-36 ° С ( сир однорідної, не зернистої консистенції).

6 місяців при температурі 2-6°С, 12 місяців при температурі мінус 16-20°С.

Концентрація клітин: хв 2 · 10 (в 10 ступеня) в 1 р.

Час квашування: 11-13 год, pH 4,6-4,7.

Упаковка: багатошарова алюмінієва фольга, що ламінує, пакети по 6, 12 г (на 500, 1000 л).

Спосіб використання закваски:

Перед розкриттям пакета продезінфікувати область етиловим спиртом.

Внести препарат у молочну суміш із дотриманням правил промислової стерильності.

Перемішувати суміш протягом 20 хв.

Для кращого розподілу закваски у молочній основі рекомендується попередньо розчинити заквасочну культуру у 100 мл стерильної води або фіз. розчину.

Склад закваски: Lactococcus lactis ssp. lactis; Lactococcus lactis ssp. cremoris; Lactococcus lactis ssp. diacetilactis; Streptococcus salivarius ssp. thermophilus.

 

Пропонуємо нашим клієнтам безкоштовні зразки заквасувальних культур Іпровіт-Р для проби на молокопереробних підприємствах.

За домовленістю можливе фасування бактеріальних препаратів на кількість молока від 100 до 1000 літрів, відповідно формується ціна упаковки.

 

Замовити закваски та дізнатися всі подробиці можна за телефонами:

(063) 313 71 55

(050) 160 77 79

(067) 239 85 15

(044) 451 42 16

 

e-mail: iprovit_zakvaski@ukr.net

МНЕНИЯ И ВОПРОСЫ ПОСЕТИТЕЛЕЙ

Нет мнений. Станьте первым и добавьте свое мнение или вопрос.

NmMzZDY0Nz