Главная » Закваски для підприємств » Закваска Іпровіт-ССК для виробництва сметани


        

Закваска Іпровіт-ССК для виробництва сметани

Закваска Іпровіт-ССК для виробництва сметани


3x
В наявності

 

Ціна:
0,00 Грн

в корзину:
  на 500 л  

Ліофілізовані, концентровані культури прямого внесення.

Особливості: бактеріальний препарат дозволяє отримати натуральну сметану однорідної щільної консистенції з відповідними органолептичними показниками та кислотністю, яка не змінюється при зберіганні.

Область застосування: використовуються для виробництва сметани, кисломолочних продуктів. Перемішувати суміш протягом 20 хв.

6 місяців при температурі 2-6°С, 12 місяців при температурі мінус 16-20°С.

Концентрація клітин: хв 5 · 10 (в 10 ступеня) в 1 р.

Час сквашування: 11-13 годин при температурі 30-34 ° С pH 4,6-4,7; 7-8 годин при температурі 36-38°С pH 4,6-4,7.

Упаковка: багатошарова алюмінієва фольга, що ламінує, пакети по 6, 12 г (на 500, 1000 л).

Спосіб використання закваски:

Перед розкриттям пакета продезінфікувати область етиловим спиртом.

Внести препарат у молочну суміш із дотриманням правил промислової стерильності.

Перемішувати суміш протягом 20 хв.

Для кращого розподілу закваски у молочній основі рекомендується попередньо розчинити заквасочну культуру у 100 мл стерильної води або фіз. розчину.

Склад закваски: Lactococcus lactis ssp. lactis; Lactococcus lactis ssp. cremoris; Lactococcus lactis ssp. diacetilactis; Streptococcus salivarius ssp. thermophilus.

 

Пропонуємо нашим клієнтам безкоштовні зразки заквасувальних культур Іпровіт-СБК для проби на молокопереробних підприємствах.

За домовленістю можливе фасування бактеріальних препаратів на кількість молока від 100 до 1000 літрів, відповідно формується ціна упаковки.

 

Замовити закваски та дізнатися всі подробиці можна за телефонами:

(063) 313 71 55

(050) 160 77 79

(067) 239 85 15

(044) 451 42 16

 e-mail: iprovit_zakvaski@ukr.net

МНЕНИЯ И ВОПРОСЫ ПОСЕТИТЕЛЕЙ

Нет мнений. Станьте первым и добавьте свое мнение или вопрос.

YjU5NDI0MG