Главная » Закваски Milk Day™
Виробник: Інститут продовольчих ресурсів Національної академії аграрних наук України
Продукт містить харчових добавок, ароматизаторів, біологічних добавок, інгредієнтів продуктів нетрадиційного складу.
Рецепт приготування йогурту:
1. Закип'ятити 1-3 літри сирого або пастеризованого молока і охолодити його до температури +37...+40°С.
2. Додати закваску (1 флакон на 1-3 літри молока), ретельно перемішати.
3. Залити в стерильний посуд та загорнути у ковдру або використовувати під час приготування йогуртницю.
4. Витримати у теплому місці 6-8 годин. Готовий продукт зберігати у холодильнику трохи більше 3-х діб.
Вся продукція сертифікована відповідно до ТУ Укрметртестстандарту та відповідає санітарно-епідеміологічним висновкам МОЗ України.
Кожна партія заквасок перевіряється в Українському центрі контролю та моніторингу захворювань при МОЗ України.