Кисломолочні продукти для покращення роботи серцево-судинної системи

Всім відома користь молока, як в чистому вигляді, так і в продуктах, вироблених на його основі. Серед яких кефір, ряжанка, сир та інші кисломолочні продукти, які мають набір вітамінів і мінералів для підтримки здоров'я судин та серця. Кисломолочні продукти, приготовані в домашніх умвах за допомогою бактеріальних заквасок, є найкориснішими для серцевої діяльності, на противагу тим, що готуються на молочній основі, але містять хімічні добавки та шкідливі складові.

ТМ «Іпровіт» в асортименті має ряд корисних заквасок, що допоможуть уникнути захворювань серцево-судинної системи, а саме: «Іпровіт-Кефір», «Іпровіт-Сир кисломолочний» та «Іпровіт-Стрептосан».

Кефір не має великого навантаження на серце, як інша їжа. Він покращує обмін речовин, знижує ризик розвитку атеросклерозу та інших серцевих захворювань.

Завдяки унікальності складу, сир кисломолочний містить всі корисні елементами, без яких не може обходитися наше серце. У ньому міститься: кальцій, магній, фосфор, калій. Ці елементи здійснюють підтримку роботи серця і сприяють зниженню артеріального тиску.

Кисломолочний напій Стрептосан  має ефективний оздоровчий вплив на організм людей різних вікових груп, особливо літніх людей. Унікальний бактеріальний склад закваски сприяє нормалізації мікрофлори кишечника, обміну речовин і завдяки антисклеротичній дії покращує стан серцево-судинної системи, знижує рівень холестерину.

                        

 

YmM0M2My