Закваски Іпровит

русский вариант

Бактеріальні закваски

Український виробник БАКТЕРІАЛЬНИХ ЗАКВАСОК ТМ «ІПРОВІТ» Державне дослідне підприємство Інституту продовольчих ресурсів Національної академії аграрних наук України пропонує комплексну програму по здоровому харчуванню для всієї сім´ї. Вся продукція сертифікована згідно системи ТУ Укрметртестстандарт, відповідає санітарно-епідеміологічним висновкам МОЗ України.

В асортименті продукції підприємства представленні бактеріальні препарати як для виготовлення традиційних кисломолочних продуктів, так і для виготовлення біопродуктів. Кількість молочнокислих мікроорганізмів в бактеріальних препаратах для молокопереробних підприємств забезпечується на рівні не менше 1010 КУО/мл, в бактеріальних заквасках для домашнього приготування - не менше 109 КУО/мл.

Закваски Іпровіт відзначаються гарантованою якістю, високим вмістом корисних мікроорганізмів, оптимальним співвідношенням молочнокислих та біфідобактерій, відсутністю шкідливих домішок. Молочнокислі та біфідобактерії, які входять до складу заквасок Іпровіт, спеціально відібрані науковими співробітниками лабораторії біотехнології Інституту продовольчих ресурсів. Принциповою відмінністю вітчизняних бактеріальних заквасок Іпровіт є те, що бактерії, які входять до їх складу, виділені з природних джерел на території України і характерні для нормального кишкового біоценозу населення, тому не мають протипоказань та побічних ефектів. Завдяки цим корисним бактеріям в кисломолочних продуктах домашнього приготування містяться корисні амінокислоти, необхідні вітаміни і мікроелементи. Регулярне вживання кисломолочних продуктів, виготовлених з використанням бактеріальних заквасок Іпровіт, покращить роботу шлунково-кишкового тракту, нормалізує обмін речовин та рівень холестерину в організмі, зміцнить імунітет, відновить мікрофлору кишечника.

Бактеріальні закваски Іпровіт не тільки натуральні, але і абсолютно безпечні, оскільки обов’язково проходять перевірку за всіма показниками якості.

З використанням заквасок Іпровіт ви можете легко приготувати широкий асортимент кисломолочних продуктів в домашніх умовах. Дітям рекомендуються кисломолочні продукти з використанням заквасок «Йогурт- ІПРОВІТ», «Віталакт- ІПРОВІТ», «Біфідолакт- ІПРОВІТ» і «БТА- ІПРОВІТ» з біфідобактеріями. Унікальний бактеріальний склад закваски «Стрептосан -ІПРОВІТ» ефективно впливає на організм різних вікових груп, особливо людей похилого віку. При дисбактеріозах і після лікування антибіотиками найбільш ефективними для нормалізації кишкової мікрофлори є бактеріальні закваски «Йогурт-ІПРОВІТ з ацидофільною паличкою», «ІПРОВІТ-Симбілакт-М», «Біфідолакт- ІПРОВІТ». Ці закваски можна використовувати для приготування кисломолочних продуктів або вживати в чистому вигляді без сквашування, як пробіотик. Також пропонуються закваски для приготування традиційних кисломолочних продуктів: «Ряжанка-ІПРОВІТ», «Простокваша-ІПРОВІТ», «Сир кисломолочний-ІПРОВІТ». Для щоденного вживання рекомендуємо бактеріальну закваску «Кефір-ІПРОВІТ», приготовлену на основі натуральних кефірних грибків.

 

Виробничі закваски

Бактеріальні препарати для виготовлення кисломолочних продуктів є комплекс молочнокислих бактерій, виділених з природних джерел. Штами бактерій з колекції нашого підприємства не піддавалися генетичним модифікаціям і впливу мутагенних чинників. Мікроорганізми, що входять до складу бактеріальних препаратів, підібрані з урахуванням особливостей і складу молочної сировини українського виробництва. Вони використовуються для безпосереднього внесення в підготовлену молочну основу, мають гарну розчинність, активність сквашування, оптимально адаптовані до молока з вітчизняних сировинних зон.

 

Mjc1M2I0Z